Home Contact Search form
www.expoit24.se

Virtual Events on Internet

Våra Tjänster

Utställare

Ser du kvalificerad leadsgenerering som en viktig del i Ert försäljningsarbete? Då är expoIT24 det mest  kostnadseffektiva verktyget på marknaden idag.

 

expoIT24 vänder sig till nytänkande företag som ser den virtuella världen som en möjlighet och tycker att dagens fysiska mässor

  • är för stora investeringar som kräver för mycket resurser
  • ger för kort exponering mot kunder (bara några dagar)
  • för lågt besökarantal med få beslutsfattare
  • ger för få affärer.

expoIT24s erbjudande

Den virtuella mässan expoIT24 på Internet innebär för utställaren en möjlighet att under 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året effektivt marknadsföra sitt företag, sina produkter och tjänster till över 40.000 beslutsfattare och påverkare på över 8000 företag.

 

Arrangera egna seminarier

Varje utställare har möjlighet att boka expoIT24s konferenshall för produktlanseringar, företagspresentationer eller branschfokuserade events. Kanske vill Ni hålla en egen mässa där Era partners visar sina lösningar. Självklart så kan vi hjälpa till med att marknadsföra dessa events mot den målgrupp Ni önskar att nå.

 

Kontakta expoIT24 redan idag på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den alternativt ring 08-228770 så berättar vi mer.

 
login  

Testa Ditt System | Glömt Lösenord

Om Oss
Nyheter och Undersökningar

Vi har glädjen att meddela att vinnaren av en olåst SonyEricsson Arc i den senaste investerarundersökningen, Juni 2011, är Marie Björk, Stockholm.

Klicka på länken nedan för att se resultatet av undersökningen.

Klicka här...